Przedmioty
PRZEDMIOTY KSZTAŁCENIA OGÓLNEGO | |
Ergonomia i pierwsza pomoc | |
Etykieta w życiu publicznym | |
Etyka | |
Język obcy (do wyboru: angielski, niemiecki) | |
Technologie informacyjne | |
PRZEDMIOTY PODSTAWOWE | |
Podstawy przedsiębiorczości i zasady prowadzenia działalności gospodarczej | |
Organizacja i marketing sportu i rekreacji | |
Elementy prawa i ochrona własności intelektualnej | |
Elementy anatomii człowieka | |
Fizjologia | |
Biochemia | |
Fizjologia wysiłku fizycznego | |
Biochemia żywności | |
Psychologia ogólna | |
Antropomotoryka | |
PRZEDMIOTY KIERUNKOWE | |
Psychologia społeczna | |
Psychologia stresu i jakości życia | |
Psychologia aktywności fizycznej | |
Gerontopsychologia | |
Psychologia zaburzeń odżywiania i otyłości | |
Technologia żywienia i towaroznawstwo | |
Żywienie człowieka | |
Podstawy żywienia różnych grup ludności | |
Teoria i metodyka aktywności fizycznej | |
Odnowa biologiczna | |
Fitness | |
Trening wytrzymałościowy i siłowy | |
Trening funkcjonalny | |
PRZEDMIOTY SPECJALNOŚCIOWE | |
TRENER OSOBISTY | REKREACJA PSYCHORUCHOWA |
Trening kobiet i seniorów | Organizacja wypoczynku i rekreacji grupowej |
Indywidualne programy treningowe | Gry zespołowe |
Prakseologia treningu | Terenowe formy aktywności ruchowej |
Fit atletyka | Techniki relaksacyjne z elementami jogi |
Indywidualne techniki wspierające rozwój psychofizyczny człowieka | Grupowe techniki wspierające rozwój psychofizyczny człowieka |
Żywienie a zdolność do wysiłku | Żywienie jako wspomaganie rekreacji |
Suplementacja w sporcie | Profilaktyka nadwagi i otyłości |
Seminarium dyplomowe | Seminarium dyplomowe |