Konferencja z okazji Dnia Czekolady
Koło Naukowe Set Point Diet działające przy Instytucie Dietetyki PWSZ w Nysie serdecznie zaprasza na konferencję z okazji Dnia Czekolady. Konferencja odbędzie się 5 maja 2014 r. o godz. 10.00 w sali 13 D (budynek Collegium Medicum, ul. Ujejskiego 12).
W programie:
- 10.00 – 10.05 – przywitanie przybyłych gości, uroczyste otwarcie konferencji przez Panią dr Beatę Całyniuk – opiekuna studenckiego koła naukowego Set Point Diet.
- 10.10 – 10.30 – wykład - dr Beata Całyniuk – SŁODYCZE – JEŚĆ CZY NIE JEŚĆ?
- 10.35 – 10.55 – wystąpienie Pani Moniki Strąk - właścicielki muffiniarni-kanapkarni ,,Fanaberia’’ w Nysie. ZASTOSOWANIE CZEKOLADY W SWOICH WYROBACH.
- 11.05 – 11.25 – pokaz carvingu – Piotr Zając - zdobywca IX miejsca w II Carvingowych Mistrzostwach Polski Juniorów, student PWSZ w Nysie.
- 11.35 – 11.55 – wystąpienie Pani Danuty Żubrzyńskiej - przedstawiciela Spółdzielni Pracy ,,Cukry Nyskie’’ - ZASTOSOWANIE CZEKOLADY W WYROBACH ,,CUKRÓW NYSKICH’’.
- 12.00 – 12.20 – ogólne informacje o czekoladzie – krótki wykład studentek z koła naukowego Set Point Diet: Aleksandra Ganczar, Marzena Kałużna.
- 12.25 – 12.45 – konkurs z nagrodami.
- 12.50-13.00 – zakończenie konferencji, uroczyste wręczenie podziękowań zaproszonym gościom; wyłonienie zwycięzców konkursu.
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych:
Studenckie Koło Naukowe
,,SET POINT DIET’’
Opublikowano: 28-04-2014