Kontrast:
NOWOŚĆ! STUDIA MAGISTERSKIE
Aktualności
Seminarium z przedsiębiorcą NRIG
W dniach 23 i 30 kwietnia 2021 roku studenci dietetyki byli uczestnikami seminarium z przedsiębiorcą NRIG realizowanego z projektu PO WER 3.5 II edycja.
Więcej...
Akademickie Rytmy w Radiu Nysa FM
Dietoterapia w schorzeniach żywieniowozależnych (miażdżyca, osteoporoza)
Studiuj dietetykę w PWSZ w Nysie
PODCAST z 11 maja 2021r. - "Dietoteriapia w otyłości i cukrzycy"
Szkolenie z mgr Grzegorzem Kulikiem
Studenci dietetyki nabywają nowe kompetencje miękkie dzięki udziałowi w szkoleniach realizowanych z programu PO WER 3.5
Dietoteriapia w otyłości i cukrzycy - materiał do audycji w radiu
Indeks glikemiczny i przykładowy jadłospis dla osoby chorującej na cukrzycę typu 2 mającej zapotrzebowanie energetyczne 2000 kcal/dzień.
Żywienie w sporcie
Studenci dietetyki podnoszą swoje kompetencje biorąc udział w szkoleniu „ Żywienie w sporcie” realizowane w ramach projektu PO WER 3.5.
Nyska Akademia Mistrzów
szkolenie dla studentów dietetyki realizowane z projektu PO WER 3.5.