Kontrast:
Administracja Architektura Bezpieczeństwo wewnętrzne Dietetyka REKRUTACJA Filologia angielskaNauczycielskaTłumaczeniowa - język biznesu Filologia germańskaNauczycielskaTłumaczeniowa - język biznesu Finanse i rachunkowość Informatyka Jazz i muzyka estradowa Kosmetologia Pielęgniarstwo Trener osobistyPsychofizyczne kształtowanie człowieka Ratownictwo medyczne Zarządzanie i inżynieria produkcji
Nowa pracownia technologii żywności i przygotowania potraw
Pracownia służy do realizacji ćwiczeń z zakresu dietetyki i technologii żywności na kierunkach: dietetyka oraz psychofizyczne kształtowanie człowieka PWSZ w Nysie. Studenci uczą się technik przygotowania potraw w taki sposób, aby były one zdrowe i smaczne. Nowa pracownia została wyposażona w nowoczesny sprzęt, który ma pozwolić na realizację efektów kształcenia oraz ułatwić przygotowanie potraw z zachowaniem wartości odżywczych. Jest wzbogacona w takie sprzęty, jak m.in.: grille, opiekacze, piece konwekcyjne z możliwością wypieku pieczywa lub mięsa oraz wiele drobnego sprzętu, pomocnego w pozyskaniu wiedzy i umiejętności potrzebnych na rynku pracy.FILM - wywiady podczas zajęć w pracownii technologii żywności i przygotowania potraw:
rekrutacja.pans.nysa.pl
Państwowa Akademia Nauk Stosowanych w Nysie © 2022. Kontakt z webmasterem, napisz do: Adam Dudek , Łukasz Wąsik