Kontrast:
NOWOŚĆ! STUDIA MAGISTERSKIE
Aktualności
Wykład dla słuchaczy UTW
„Super żywność” to kolejny temat jaki przedstawiła w dniu 22.02.2020r. ,dr inż. Marzena Zołoteńka-Synowiec na zajęciach dla seniorów Nyskiego UTW.
Więcej...
Nowa pracownia technologii żywności i przygotowania potraw
Zdjęcia i film z nowej pracowni, która służy do realizacji ćwiczeń z zakresu dietetyki i technologii żywności na kierunkach: dietetyka oraz psychofizyczne kształtowanie człowieka.
Prelekcja w ZSiPO w Nysie w ramach objęcia szkoły patronatem PWSZ w Nysie
Dnia 12.12.2019 r. dr inż. Marzena Zołoteńka-Synowiec odwiedziła Zespół Szkół i Placówek Oświatowych w Nysie.
Statuetka "Nyska Nike" dla Weroniki Piegzy
Wyróżniający się absolwenci Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej w Nysie otrzymali statuetki „Nyskiej Nike”.
SPRAWOZDANIE Z III FESTIWALU KÓŁ NAUKOWYCH PWSZ W NYSIE
Wykład dla słuchaczy UTW w ramach projektu "Kształcenie Ustawiczne Seniorów"
W ramach projektu „Kształcenie Ustawiczne Seniorów” , w dniu 27.11.2019r. ,dr inż. Marzena Zołoteńka-Synowiec przeprowadziła zajęcia dla seniorów Nyskiego UTW.
Zasady racjonalnego odżywiania się młodzieży
Jubileuszowa X Konferencja Żywienie, Zdrowie i Choroby
Konferencja składała się z trzech sesji naukowych, których moderatorami były m.in.: prof. dr hab. n. med. Elżbieta Poniewierka, dr inż. Marzena Zołoteńka-Synowiec i dr inż. Ewa Malczyk, prof. PWSZ w Nysie.